Enquete duurzame intensivering

Schommelende prijzen, een veranderend klimaat, steeds meer eisen over verduurzaming vanuit de samenleving en de politiek: boeren krijgen veel voor hun kiezen op het moment. In hun dagelijkse bedrijfsvoering moeten ze met al deze en vele andere zaken rekening houden, om hun bedrijf overeind te houden. Dit is moeilijk. Ook in de provincie Utrecht.

We willen u vragen uw kennis over veranderende landbouwmethodes in de provincie Utrecht / de Kromme Rijn-regio met ons te delen via een enquete. Met uw kennis, ervaringen, en meningen kunnen wij in kaart brengen welke veranderingen in de Europese landbouw kansrijk zijn. Met deze kennis kunnen we bijdragen aan realistische veranderingen in het Europese en Nederlandse landbouwbeleid. Hiervoor is een grote respons in onze enquete cruciaal.

Kortom: uw mening is belangrijk voor ons. Daarom willen we u uitnodigen mee te doen en onze enquete in te vullen. We verloten 2 bol.com cadeaubonnen van €25 onder de deelnemers.

Naar de enquete: https://www.soscisurvey.de/landbouw/

De Milieugeografie-groep van de Vrije Universiteit doet dit onderzoek samen met o.a. Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung (ZALF) in Müncheberg, Duitsland.